Kifli007
2002.11.06
|
|
0 0
3371
|
Visszanézve az összefoglalót, azért más lett a véleményem, mint a meccsen. Sajnos tényleg les volt a gólunk előtt. A Rednic sárgája viszont abszolút igazságtalan, nem történt szándékos labdaelrugás, rosszindulatú volt a bíró. És az első félidőben Rósa többszőr tényleg elrúgta a labdát, azért jogosabb lett volna a sárga. Egyébként mind a két oldalon volt elmaradt piros lap, Szmiljanicsot és Rósát nyugodtan kiállíthatták volna, durva és szándékos szabálytalanságokért. A Juhos hülyeségéről meg csak annyit, hogy többszőr ítélt félig. Azaz lefújta, amikor Illést utolsó emberként az egyik védő felrúgta, de nem adott piros lapot, csak sárgát. Ha szabálytalanság akkor piros. Kovács második esése (és talán az első is) tényleg tizenegyes volt, bár előtte meg kezezett, azelőtt meg lesen volt. Viszont, ha egyiket se fújta le, akkor meg sárga műesésért Kovácsnak. Teljesen tipikus a magyar bírókra, hogy nem merik alkalmazni normálisan a szabályokat, csak belátásuk szerint. És a sárgalap, az nem egy gyenge piroslap, azaz piroslapos szabálytalanságért, ha nem annyira durva, nem kell csak sárgát adni. Egyébként szerintem nagyon jó meccs volt, szinvonalilag nulla (amit már megszoktunk), de nagyon izgalmas. Olyan jó meccsen meg, mint a Dunaferr elleni, régen nem voltam, baromi jól szórakoztam végre egyszer. A Debrecen elleni meccstől félek, vidékre megyünk és ez idén sok jót nem jelentett eddig. Debrecenben pedig minden évben nagyon megszenvedünk.
Hajrá MTK! |
|