sansalvador Creative Commons License 2002.11.06 0 0 3023
Hali! Már lassan 2 éve vagyunk kénytelenek egymást eltűrni az Oroszlánommal, a garancia is lejárt már közel egy éve, amikor is bekövetkezett az első MEGHIBÁSODÁS. Amikor észrevettem, hogy valami nem stimmel az autóval, végigfutott a hátamon a hideg verejték. Ezzel a hibával ugyanis nem közlekedhetek. Vajon mennyibe kerül majd az alkatrész, a szerviz, igy a garancia lejárta után? Titokban mindig is tudtam, hogy mennyire igazuk van a fórumban azoknak, akik megmondták: a francia autók megbizhatatlanok. Bárcsak hittem volna nekik! Én hülye. Most már mindegy. Bezzeg egy jó kis japán! Én barom. Ott a 3 év garancia. Pont. Most persze nem lenne gondom. Inkább választottam volna a tutit: a tekerős klimát(persze felárért), a jóesetben egyirányba állitható kormányt, az uncsi design-t, no meg a saját magam által beszerelt audiorendszert és a full fapadot, mégha többe is került volna! Elcsesztem. Most küzdhetek a hibával és még pénzembe is kerül. Ráadásul 2 éves korában! Úristen mi lesz később?!

No mindegy, igy aztán nagy szégyenemben fel kellett nyitnom a motorházat és... és nagyot nyelve saját kezüleg nekiálltam kicserélni a... a bal első tompitott izzóját, ugyanis kiégett. 2 év után, a szemét.:-)))

Igy ugyanis nem lehet közlekedni kéremszépem, ha alig látunk valamit. A szép az volt az egészben, hogy még a volt 605-ösöm ilyen célra tartalékolt készletében találtam ugyanolyan izzót, ugyanis egyformák a 406 és a 605 izzói. Igy még pénzembe sem került.:-) Egyébként meg király a gép, a fentiek ennek tükrében meg csak azt jelentik, hogy éppen nagyon ráértem hülyeségeket irni ma este.:-)))

Üdv: San