Luby Creative Commons License 2002.11.05 0 0 55
AnyHun!
Lehet,hogy igazad van!Lehet,hogy bennem a természetemnél fogva működő tiltakozás munkált,amikor erre a topicra haraptam.Kifejezetten fizikai undort és rossz közérzetet okoz nekem,ha alapos vizsgálódás nélkül,információhiányban,csak párt hovatartozás alapján X,vagy Y leminősít olyan embereket akiket közös érdekünk védeni a támadásoktól,hiszen minket,a nemzetet ,az országot képviselik.És ebben nem teszek kivételt.Ha a magyar választók többsége (bármily kis mértékben is!)úgy döntött,hogy Medgyessy Pétert kívánja miniszterelnöknek,akkor nem vagyok hajlandó "fikázni"csak azért, mert nem a kedvenc pártom tagja.Ugyanez vonatkozik és számomra vonatkozott Orbánra is.Nem beszélve arról,hogy nincs példa Magyarország politkai történelmében arra, hogy milyen is a pártok felett álló köztársasági elnök.(remélem,nem akarod azt leírni,hogy Göncz Árpád az első ciklusban nem igyekezett helyzetbe hozni az SzDsz-t és gátolni az MDF munkáját?)Így megy ez nálunk.Én ettől még nem fogom bábnak nevezni Göncz Árpádot. És a megbékélés,a közös munka és felemelkedés alapkövetelménye,hogy MINDKÉT RÉSZRŐL FEJEZŐDJÖN BE A KAMPÁNY.A Fidesz hagyja már abba a gyanakvást,az előre feltételezett rosszat az MSzP-ről.Az MSzP vezetői végre fogják fel, hogy ami érthető volt a hatalom megszerzése érdekében,az enyhén szólva is otrombaság a hatalom birtokában.
nem egymásra kell mutogatni,hanem minden erőnek meg van a feladata.
És itt a neten nekünk nem az a dolgunk,hogy a névtelenség rongyába öltözötten a többség által választott vezetőinket (bármely ciklusban is)
minősíthetetlenül sértegessük.Nem a vezetők miatt!Ne érts félre,hanem azért,mert ezzel a módszerrel
mindig megsértjük az ország felét.Ezzel mindkét oldalról mélyítjük az árkot és a nemzet erejének jó része erre megy el! Üdv.:Luby,aki Gábor