love cat
2002.11.05
|
|
0 0
3517
|
Hahó!
Tény ,hogy este jókat derülök mikor elolvasom a termést.
Nem tudom mint majd 2 éves beíró elég oszlopos vagyok e és tehetek e hozzászólásokat :-)
Örüljünk ,hogy vmi hírérték is volt Robi 77 x.számú beírása ami a vitát indította.
A sok off mellett tényleg elfért egy ilyen is.
Egymásnak beszólás és b@szogatás eddig is volt a topicban, most ismét pezsdült az élet egy új emberrel.Mindenkinek más a stílusa,ez van!
Senkinek sem állok a pártjára és ne kössetek belém,mert öreg vagyok én már ahhoz :-)
Részemről erről ennyit.
Patuha: Pár napja elküldtem a legfrissebb listát,megkaptad?
Vilmosom Boriszom: Vigyázz magadra és a telefont ne hagyd otthon ,mert frászt kapok,ha nem jön sms!Az ajándékot pedig nagyon szeretem, szval elfogadom :-) Ha találkoznál Perryvel Kelemen révén,akkor add át az üdvözletemet! Ha mással találkozol akkor is add át :-)
Gallup: Igen FŐPAP is megy a bulira (ki nem hagyná).Vilmosék már pár nappal korábban kimennek ,mert vannak ott ismerősei és összeköti a kellemes a hasznossal.Szállás van nekik.
Figurehead:Te is vigyázz magadra és gondoljatok ránk (snakepit és én) a koncert alatt,mert sárgák leszünk az irigységtől,hogy nem vagyunk ott
Zseti: Köszi a mailt! Tetszett! Ilyet kérek karácsonyra:-)
Szigi 101: Lusta vagyok visszanézni több hónapot,de 1* szeptember körül kerestél vmi Cure cuccost és felajánlottam,hogyha megdobsz egy maillel,akkor segítek a bajodon,mert célom a kultúra terjesztése. :-)
Ha még mindig kell,akkor nosza ragadd meg a billentyűdet és írj!
Csók
Ez most off volt ? :-)
|
|