Megismetlem, nem tartalmazza
Én is így gondolom. Akkor tehát megállapodhatunk, hogy a NATO szerződés nem kölezi Magyarországot, hogy
bármit küldjön Afganisztánba.
Ennek ellenére küldtünk, orvosokat, az afgán hadseregnek egy millió dollár értékben felszerelést. Igazán szép volt tőlünk. Nem?
Azt viszont tartalmazza velemenyem szerint, hogy egyseges NATO akcio eseten minden orszagnak erejehez merten kell tamogatni az akciot.
Ha "egységes", akkor konszenzusos döntés lehet, az alapszabálynak megfelelően. Te tudsz ilyenről? Én nem.
Es a sehogysemtamogatas az nem eronkhoz mert. Az 0. Mashogy persze nem tudjuk tamogatni, ezert lehet katonakat kuldeni.
Nos, ez a sehogysemtámogatás, tételesen nem igaz.
Egyebkent lasd mar be, hogy ezek a katonak nem eroszakkal mennenek oda, hanem sajat akaratukbol, PENZERT!!!!
Össze tetszik téveszteni a Magyar Köztársaság Honvédségét (ízleld ez a három szót),
mondjuk a francia idegenlégióval.
Ezen tul horoghetsz, ahogy akarsz, a katonak menni fognak.:)))))
Vonatkoztassunk el a szmájliktól, ami azért nem vall előrelátásra, mivel az elfelé az biztosítva van a visszafelé pedig nincs, legfeljebb koporsóban.
Tévedsz az elejével is. Nekem, pontosan annyi beleszólásom van a dolgok folyásába, mint neked. egy a tízmillióhoz. Élek a gyanuperrel, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel.