Szia Géza!
Remélem tényleg jól éreztétek magatokat és tegnap óta már átmelegedtetek.Azért ez nyáron az igazi. Gondolj bele, mennyire szerethetjük ezt az egészet, ha egész nap képesek vagyunk fagyoskodni csak azért, hogy repülhessünk egyet. Motoros gép neve SF-25 C Falke movit (=motoros vitorlázógép).
A hóesésen reggel én is erősen megdöbbentem, azért ez még korainak tűnik egy cseppet.Úgy megijedtem, hogy felvettem a télikabátomat és nem is bántam meg.Még a macskácskánk sem akart kimenni, pedig rajta már télikabát van egy ideje.:-))
Az orgonának amit most ültettél szerintem takard be valamivel (széna,fenyömulcs...) a tövét, nehogy megfázzon.Mai napi örömöm: felhivott a talajmechanikus, nemsokára jön "meglékelni" egy pár helyen a telkünket.
Érdi újság, D.B. polg.mester:.." a csatornázás tervei az ISPA programhoz kapcsolódóan készen vannak.. az útépités és útfelújitás koncepciója szintén készen van, megvalósitása a tervek finomitása és újratárgyalása után a csatornázás ütemében és azzal összekapcsolva kezdhetö meg."
Ez nekem biztatónak tünik, talán belátható idön belül mégiscsak lesz valami belöle.
"Vagyis ahogy igértük, kitakaritjuk és rendszeresen karban tartjuk a közterületeket...." Lehet, hogy ezen a télen már nem nekünk kell az utcán végig havat lapátolni???? :-)))
babydevil