simico
2002.11.04
|
|
0 0
817
|
Nekem kisse macerasnak tunik az, hogy ha van Pl. 3 komplett szerelvenyem a rejtett palyaudvaron akkor bekapcsolaskor mindegyik szamat es iranyat tudnom kell,
Hmm, és ez miért gond? Én most munkahelyen fejből is tudom, hogy 1-es a 1047, 2-es a Szili, .... Hiszen eleve tudnod kell a mozdonyok címeit, kivéve ha te egyáltalán nem "vezetsz", csak a menetrendet indítod el a PC-n és hátradőlsz... Tehát ha az ingavonatot akarom előcsalogatni, akkor tudom, hogy a 2-est kell indítani. Az irány is megoldható (ha nem megy fejből - bár ha nem cserélgeted a mozdonyokat, akkor ez sem gond), pl reed cső és egy kis lámpicsek a pulton mindjárt jelzi, hogy melyik irányba áll a mozdony (és egyáltalán melyik vágány szabad).
es el kell oket inditani a vezerlovel, es csak ezek utan kapcsolgathatom a hagyomanyos vezerleset a palyaudvarnak.
Ez igaz. De szerintem ez eleve így van digi üzemben, bármivel vezérled az asztalt (fullautomata pc-s vezérlésnél is), bekapcsolás után valahogy el kell indítani a vonatokat.
Mindez persze megint csak az én magánvéleményem, nem akarok én semmit sem ráerőltetni bárkire is. |
Előzmény: -Angelo- (799)
|
|