És azért velem akarsz kib@szni, mert valaki nem adott betétlapot?
Hehe, igazából amikor megkötöttem tavaly a köbés biztosítást, eszembe se jutott a háború, csak az, hogy ennyit tudok maximum fizetni. Te voltál aki megihlettél. ;)
Most majd ha véletlenül mégis összetörök valakit rondán néz, biztosan megkérdezem tőle, hogy nem ismerjük-e egymást az Indexről. :))
Egyébként eddig jó tapasztalataim voltak csak a köbével, szemben például a Providenciával, ahol az utóbbi pár év alatt kétszer vették el a bónuszomat, mert "elfelejtettek" csekket küldeni, aztán mire észbekaptam /ki a halál tart minden fizetnivalót fejben/ szépen meg is szüntették a biztosításomat és köthettem A0-n újra.
Egyébként mi baj van a köbével? Az, hogy nehezen fizetnek, nem csak az ő játékuk. Az egyik barátom most nyerte meg a perét, mert a Hungária nagyon nem akarta kifizetni a házbiztosítását másfél évig, pedig egyértelmű volt a dolog szerintem /két évig dolgoztam anno az ÁB-nél, konyítok némileg a szakmához/.
Ha mutat valaki korrekt biztosítót és az nem Új-Zealandon működik, megfontolom az átlépést. Eddig az a tapasztalatom, hogy az egyik kutya, a másik eb és így azt választom, amelyik a legkevésbé akar kifosztani.