Zatika Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1959
Üdv mindenkinek! Hát eljött a várva várt pillanat. Nem a Thalia átvételére gondolok (az már múlt héten megvolt), hanem arra, hogy végigolvastam eddig a fórumot, és elérkezettnek láttam az időt, hogy hozzászóljak.
Tehát, a múlt hét kedden vettük át az autót, ami elsősorban a nejemé (én egy céges Megane Break-et használok). Paraméterek: Thalia RN 1.4 8V + Stílus csomag (bármit is jelentsen ez), 2001. áprilisi. Használtan vettük a Fakertész csepeli telepén (bizony, ilyen is van, és eddig kifejezetten jók a tapasztalataink). 7800 km volt benne átvételkor, most kb. 8200. Fogyasztásról nyilatkozni még nem tudok (nem tudom, hogy kell lenullázni az órát, mert még nem jutottam el odaáig a könyvben :), egyebekről viszont igen. Bevallom, kissé viszolyogtam a külsejétől, és ez még mindig nem múlt el teljesen. A színe metálkék, és a fórumnak hála, már lökhárítóvédő gumicsík is van rajta. Szóval külsőleg el lehet viselni, különösen, hogy a garázsban áll, és amúgy is az asszony vezeti. Belülről viszont - tökéletes. Lehet, hogy csak nagy szerencsénk van, de egy árva zörejt nem hallok, meg csobogást sem (minimális szélzaj az első ablakoknál). A váltó sokkal pontosabb, mint a Megane-ban, és az ülések is kényelmesebbek, annak ellenére is, hogy persze kicsit keskenyebbek. 187 centimmel és 100 kilómmal is jól ülök benne, csakúgy, mint 5 éves nagyfiam a hátam mögött. A motor határozottan mozgatja az autót, legalább úgy, mint a 16 szelepes a Meganet. Egyszóval, bár eleinte próbáltam lebeszélni a nejemet, de most, hogy már megvan, nagyon örülök, és (eddig) elégedett vagyok a kocsival. Még az is lehet, hogy egyszer szépnek fogom látni. :)
Bocsánat, ha kicsit túl hosszúra nyúlt a bejelentkezés, de méltatásból sosem elég. :)

Üdv minden Thaliásnak.