BZoltan Creative Commons License 2002.11.04 0 0 75
Az allatkiserletek azok mar nagyon regota a nagy vitat kavaro dolgok koze tartzonak.

A linux-windoz, van Isten-nincs isten, etc... tipusu vitak koze tartozik.

Nekem az a velemenyem, hogy az allatkiserleteket azonnal be kell szuntetni mihelyst jobb modszerrel all elo valaki annak erdekeben, hogy a patikakba kerulo gyogyszerekrol kideritsek, hogy van e valami mellekehatasa vagy nincs es hogy mekkora a karos hatasok nelkul szedheto dozis esatbbi. Mihelyst alternativ modszert mutat valaki, hogy egy mosoporrol kideruljon, hogy biztasn nem okoz borrakot a rendszersen es huzamos hasznalata.

Asszem nem arulok el nagy ipari titkot, hogy lattam, hogy miert nem lett a Celladam-bol rakellenes gyogyszer :) tudom, hogy miert nem lett a Beres csepp-bol ugyancsak gyogyszer... es lattam neheny olyan kozmetikumot amik nem kerultek ki a polcokra :( broaffff.

Hiodd el, hogy nem jo erzes az amikor egy allatkiserlet vegen azt latod, hogy igen kerem, ennek a hatoanyagnak a mellekhatasakent minden nosteny allat olyan mehrakban pusztul el, hogy a rakos burjanzas a testuly haramdat tette ki... :( broafff

Soval en ilyenkor orulok, hogy nem az anyukam, nagymamam, noverem, hugom, baratnom fekszik kiteritve, hanem parezer patkany.

De nyilvan a felesleges torturat azt tiltani kell es uldozni.

z

Előzmény: LAJKA (74)