Elmenybeszamolo: Voltam tegnap repulni BD-ekkel! :)))))) Kimentunk 13h korul, BD ferje megmutogatta a repuloket, a muszereket, elmagyarazta hogyan mukodnek, mit kell figyelni, es ugy altalaban hogyan is megy a vitorlazorepules. Aztan neztuk a sok gepet, motorost, vitorlazot (volt aki vakrepult, azaz egy befuggonyozott geppel, csak a muszerek alapjan tajekozodva manoverezett) es sarkanyt amint fel-le szalldostak, a jo kis hideg szel meg csak fujt, fujt...;) Meglatogattuk a bufe-melegedot, jo kis forro tea be, aztan ujra repnezes es a vegen, igen, a vegen repultem is! ;))))) BD ferjevel, egy motoros geppel. Beultunk (ize, inkabb behajtogattuk magunkat a gepbe), ov fel, fulhallgato fel, aztan indulas! Megneztuk az erdoben az etetonel a vadmalacokat, aztan elrepultunk a hazunk fele, majd Budaors, Janos-hegyi kilato (integettunk a kilatoban levoknek), Normafa, Budakeszi, a repter korul egy nagy kor, es leszallas! Oriasi elmeny, egyaltalan nem felelmetes, nekem nagyon tetszett!
A tarsasag egy repuloklub, nagyon jo hangulatu csapat, es latvanyosan kockasra voltak fagyva, de ennek ellenere is jo hangulatban repkedtek fel-ala egesz nap!