BZoltan Creative Commons License 2002.11.04 0 0 69
"Attól tartok nem Silan az akinek itt immunológiát kellene olvasgatnia"

most nem azert mondom, de ez nem a poliforum, itt nem kene szemelyeskedni.. de komolyan.

En nem vagyok sem biologus sem laborallattszakerto.
Azt irtam le amit kisgyerek korom ota lattam. Marpedig a Human, NeViki, Lati, RG, Chinoin, Egis, DOTE, SOTE, etc heleyeken ahol komoly szintu allatkiserletek folyan ott a lehetsogekhez kepest a szukseges "tiszta" allatokkal dolgoznak. Ez ne kerdes, ez teny... nem hiszem, hogy itt a forumon meg tudtok gyozni arrol, hogy az amit mintegy 15 even keresztul napi rendszeresseggel lattam es az amirol a joapam allandoan osztotta az eszt es az amit nyari munkaimon csinaltam az nem igaz :)

az immunologias kerdesekkel meg forduljatok szakemberhez. Nem tudom es nem is erdekel, mint irtam, van egy elkepzesem rola miszerint az immunrendszer nem kizarolagosan ugy fejlodik ki ahogy azt te leirod. Az emlos allatok mar az anyatejjel valo taplalkozasank nagy jelentosege van az immunrendszer kialakulasaban. Masreszt a sterilen tartott egysegesen nevelt allatokat akar egysegesen be is lehet fertozni/oltani mint ahogy ez meg is tortenik ha a kiserletezo ugy latja jonak. Peldaul a kiserleti kutyak azok megkapjak a kotelezo oltasokat ha az ugy jo a kiserletnek. De ha reszöletesne kivancsi vagy a miertekre akkor fordulj szakemberhez.

z

Előzmény: Törölt nick (64)