Artúr Doki Creative Commons License 2002.11.03 0 0 7508
Na akkor én is egy kicsit:
ASE-Univer kosárlabdamérkőzésről néhány keresetlen szót...
Ami ma itt folyt kosárlabda címszóval...szóval ez hihetetlen volt.
Az Ase is gyengén játszott,a kecskemétiek még gyengébbek voltak,de a pálmát a dr.Vígh-Földházi páros vitte el(annak is a doktorabbik része).
Csak sorban:
ATOM:
-Zalán: az elején nagyon jól kezdett,aztán eladott labdák tömkelege,bár a védekezése nem volt rossz.
-Mc: ugyancsak jó védekezés,de támadásban még mindíg nem az igazi...mint ha nem merne indulni,pedig nem lassú.Két szép trinyót vágott,de nem tudom hány kisérletből...
-Gery: 4 pontig jutott...asszem ez mindent elmond a teljesítményéről.Gyenge volt,csak nem értem,hogy miért?
a végén még meg is sérült...
-Sitku: asszem 23 pontig jutott,de ezúttal is képtelen volt végigjátszani a meccset...igaz ezúttal dr.Vígh is benne volt ebben. Fehérváron jobban kéne ügyelni majd a hibákra.
-Lacika: ezúttal nem volt az igazi,se a pontgyártás,se a pattanózás nem ment...sőt eladott lasztiból is volt bőven...mintha beteg lenne.
-Pojbics: katasztrófa...egyre inkább úgy tűnik,hogy nem Ase és A-csoport szintű játékos.
Majrézik és lassú.Két rossz hármaskísérlet után fel is adta.Pedig egy ilyen meccsen lehet gyakorolni,mert pl.az Alba ellen nem sok ilyen lesz jövő szombaton.Attól tartok Peti mellényúlt ezzel a gyerekkel,bár kényszermegoldás volt.
-Bácsi: na végre,visszatért! Bár még közel sem a régi,és ez látszik is rajta,de nagyon igyekszik.
Nagyon bízunk a két amcsi jó összjátékában(mondjuk ebből még semmi nem látszik),remélem gyorsan visszanyeri tavalyi formáját.
-Rajkó Kompi:róla sokat nem lehet a tegnapi alapján elmondani.Nem sok lehetősége volt.Neki remélem szombaton lesz nagy meccse(4-5 triplával!:))
-Érsek Sztivi: Ő sem sokat játszott,majd talán legközelebb.
-Vaido: 7 pontot dobott,
meg fogott néhány pattanót is.Azért az egyik kecskeméti centerrel összeakasztotta a bajuszt.