Azt hittem, hogy a kecskeméti borzalmat nem lehet alulmúlni, de úgy tűnik, hogy tévedtem.
Hazai pályán, a közönség buzdítása által segítve, egy roppant lelkes, harcos, de az A-csoport szintjét alig-alig megütő Szegedtől szenvedtünk vereséget, úgy hogy végig mi futottunk az eredmény után. Gratulálok Földi Sándor csapatának!
A játékvezetés az idei év hagyományainak megfelelően kritikán aluli volt - Mulics végig büntetlenül ütötte-vágta az emberét, Andy mezét akkorára nyújtották, hogy még Shaq O'Neal-en is lötyögne,a ziccerező játékosainkat pedig általában mindenféle szankció nélkül eltakarították a palánk alól. Forrai és a másik bohóc: takarodjatok a B-csoportba meccset vezetni !!! De lehetőleg ingyen, mert ezért a teljesítményért pofátlanság pénzt felvenni.
Röviden a mérkőzésről és az egyéni teljesítményekről:
A vendégcsapat 18-4-re elhúzott, köszönhetően annak, hogy a remek "mérgezett egér - zónánk" (értsd mindenki szaladgál össze-vissza, az ellenfél egyetlen zárás után tiszta dobóhelyzetbe kerül) ellen dobtak úgy 4-5 hármast.
Tipikus körmendi támadás: valaki bedobja a bogyót az irányítónak, aztán mindenki gyorsan elbújik az ellenfél palánkjánál a védője mögé, az irányító pedig hozza át valahogy, az se gond, ha becsapdázzák, vagy esetleg beszorul valahova. Ha sikerült átjutni, akkor marad még kábé 10-15 másodperc a támadóidőből, és néhány passz után következhet két figuránk egyike: 1. Denis megoldja egy-egyben, 2. Andy megoldja egy-egyben. Centerjáték nulla, épkézláb elzárás nulla, a horvát srácokon kívül mindenki alibi. Grebi és Mujke csak vergődött a "félelmetes" Pávlicz-Kecskés-Nyilas center(?)trió szorításában. Rudi képtelen volt magának dobóhelyzetet kialakítani, igaz a sarokban álldogálva ez egyáltalán nem könnyű.
Persze mindenkinek lehet rossz napja, de Rudinak és Grebinek lehetne végre egy jó is! Decembertől a Lóri-Mujke-Chris-Andy-Denis kezdő lehet az ideális, a volt válogatottainknak szigorúan kispad - hátha onnan többre képesek. Bacsa - viszontlátás!
Az Univer és a Szedeák elleni teljesítmény egymás után, élőben kicsit sok(k) (kevés) volt, de azért továbbra is:
Hajrá Körmend!
ÉBRESZTŐ! ÉBRESZTŐ! ÉBRESZTŐ!
U.I.: Eddig elvből nem tippeltem a kedvenceim ellen, de a kaposvári vendégjátékra gondolkodás nélkül 30 pontos zakót jövendölök. És ebben már benne van minden optimizmusom. :-((