pityim palko Creative Commons License 2002.11.02 0 0 7501
ZTE- Debrecen 58-83

A zetének sajnos semmi esélyes nem volt a gyözelemre az első negyedben 0-7, 4-13 és a 10 perc végén 11-25 volt az állás.
A félidöben 25-45-tel fordult a két csapat a kb 3200 néző elött lejátszott meccsen.
A második félidőben is állandoan 20 pont körül volt a különbség, a legkisebb differencia 17 volt.
Szörnyű volt ezen a meccsen zalaegerszegi szurkolónak lenni. Én mint örök optimista még a félidőben is reménykedtem, hogy negyedenként le lehet dolgozni 10 -10 pontot, de amikor a 30-ik perc után nemhogy csökkent volna hanem nött a különbség 4 ponttal feladtam minden reményt.

Lee szinte nem is hibázott dobást, 31 pontot dobott, még szerencse hogy nem vállalt többet magára….
Bukva teljhatalmi úr volt a palánk alatt 23 pontot dobott, Cseranics talán 3-at. MCLendon 25 pontot dobott, de csak a végén szorta meg magát amikor már minden eldölt.
Bencze 0 pontos maradt, a Nisavics a 13 pontja ellenére gyengén játszott, rengeteg labdát eladott.
Kámán Tamás 13 pontot dobott, de rengeteg dobást elhibázott.

Ez egy ilyen nap volt a zalaegerszegi sportbarátok részére. Teljes káosz.
Gratulálok a Falconak és a Szegednek. Ebböl a 3 eredményből is látszik, hogy ezévben mindenki megverhet mindenkit.