Kedves Gábor, aki Luby!
Sajnos Mádl-t a megnyilvánulásai alapján, illetve a meg nem nyilvánulásai alapján tartom jesztyüsbábnak. Sajnos nem csak szellemsekedésböl és nem a 40-es IQ-m miatt. Már amit sziveskedel ismeretlenül is meghitelezni nekem. Mádl regnálása alatt több alkalommal volt olyan érzésem, hogy mielött nyilatkozott vona, megvárta Orbán vagy csahosai, jo nem csahosai hanem hü elvbarátai és ec-szovatársai véleményét. Persze lehet, hogy ez nem volt igy. Akkor viszont köztársasági elnökünk egy új oldalárol bizonyult roppant tehetségesnek. Ez pedig a szinészet. Ha ez számodra ocsmányság, akkor az. Számomra a közt elnöktöl, ha már odafocizta magát, meg tisztességtelen.
Ami egy élet munkáját illeti. Mivel abból igen keveset ismerek Mádl esetében tekintheted részemröl negligáltnak. Ha neked ez igy jo, hát csak nyugodtan. Amugy nem tudom mit tett le az asztalra, de mert én nem azt a tudományt müvelem (sem biro, sem jegyzö, sem politikatanár nem vagyok) ez nem játszik. A Ragtime-ot és a Gyürük Urát viszont olvastam. Micsoda különbség :)
Amugy viszont szerintem nem egy élet munkája minösit valakit köztársasági elnökként, hanem az amit ebben a funkcioban tesz. Nem érdekel, hogy egyébként tehetséges müfordito vagy cipöfelsörészkészitö. Elfogulatlan, a pártpolitikán felülemelkedö, az ország belsö békéjéért munkálkodo, az indulatokat csillapitani akaro Köztársasági elnökként Mádl teljesitménye pedig konvergál a nullához. Szerintem alulrol, a bányászbéka irányábol.