Kedves be-st!
Abban tökéletesen igazad van, hogy egy ilyen győzelem 1000x többet ér, mintha Ti (ha jól vettem ki, fehérvári vagy) megveritek a Szolnokot. Valóban, amíg nem érünk el ilyen eredményeket (rendszeresen!!), addig ez a hazai bajnokságról menő néha nagyon ádáz vita csak olyan, mintha azon veszekednénk, kié legyen a nagyobb morzsadarab az úr kenyeréből, vagy fagyitölcsérjéből (mi is verebek vagyunk az európai kosárlabdában).
Ami továbblépést jelenthet, hogy ez(ek) után a meccs(ek) -gondolok itt ugyebár még a Kaposvárra- után már nyugodtabban, örömtelibben és "csemegésebb" szemmel lehet megnézni egy Szolnok-Albacomp vagy egy Kaposvár-Albacomp, vagy bármi más meccset (és itt említhetem az összes többi csapatot is), mert érezhetjük ezek után VALAKINEK magunkat, magyar kosarasokat (és drukkereket)!
Vitatkozni, veszekedni pedig tényleg kár, mert sportszerű szurkolással nagyobb összefogás teremthető, amivel azokat a kenyér/fagyimorzsákat is összetehetjük egy nagyobb, erősebb egésszé!
Én, naívan ebben hiszek, na csáo, azt szombaton jó szurkolást, mind neked, mind az olajosoknak!
Ja, és szurkolj mán a Szegednek a Körmend ellen! Nincs semmi esélyünk, de hátha...