Uplink Creative Commons License 2002.10.31 0 0 754
Szia snorci,

Nekem az volt a szempont a terkozok/jelzo kialakitasanal, hogy akar a HW akar a SW lassitos megallasoknal a mozdony le tudjon lassulni az adott lassito szakaszon.
Tudom, hogy analogban is lehet lassitokapcsolast csinalni, de bevallom en ezzel nem probalkoztam.
A terkozkialakitasnal meg azt erdemes figyelembe venni - szerintem, hogy pl a ketvaganyos fovonaladon egyszerre egyiranyban hany szerelvenyt szeretni mozgatni es mennyi penzed van minderre. Megfelelo szakaszolassal, tobb vonat is futhat korbe-korbe.
Nekem pl a ketvaganyos nagykorom 5 reszre van felosztva + az allomas elotti resz es maga a fopu.
Ez persze tobb erzekelot es vezerlest feltetelez. Meg lehetne csinalni 2 szakasszal, csak akkor ossz 1 vonat futhatna egyszerre.

A lepcsozetes digitalizalasnal arra kell odafigyelni, hogy az analog es a digital reszt kelloen el kell zarni egymastol. Errol jo lenne, ha vki irni, mert ennyi az ossz infom rola.

A 25 mozdonyhoz meg gratula, nekem ennek kb a fele van, de egyenlore csak kettoben van dekoder.
- terbeli es idobeli problemak miatt :(

Előzmény: snörci (753)