_Bazsy_
2002.10.31
|
|
0 0
7437
|
Szasztok!
Kaposvár-Leverkusen 115:86
Azt a jó...ez hihetetlen volt!
Most lehet,hogy nagyképű kaposvári hozzászólás lesz. :o)
Az a véleményem,hogy ez a csapat jobb mint a két évvel ezelőtti.
Egyszerűen szinte minden bement.Régen láttam már ilyennek a csapatot-talán a Paks elleni bajnoki döntőkön.Olyan volt mintha el lettek volna szálva a fiúk és szinte önkívületben játszottak.
Bane megint 30fölött...6 tripla,fáradhatatlan játék."Nincs öreg játékos..." :o) Már nem tudok róla több jót írni-hihetetlen volt.
Stole amit föltett az szinte minden bement pedig akkora emberek fogták... volt 2-3 Vilcinskasnál is nagyobb faszi a 'Kusenben.Fizikálisan a németek úgy néztek ki mint valami testépítő válogatott.
Siminél megint jó helyen volt a laszti,a gyors indításoknál nem volt ellenfele.
Ronnie megint szívből és látványosan játszott,a lepattanói és blokkjai megint nagyon kellettek,paksiasan szólva úgy felmegy mint a lift.
Szikó többet hibázott de nagyon hajtott,nála jobb cserét és helyettesítőt nem találnánk.
A-train Franky:azt hittem,hogy nem játszik mert melegítéskor langyosan mozgott erre behozza
Finánc és szórja a pontokat,dobja a triplát,szedi a lepattanókat,és gyors az indításoknál.Hát ha még egészséges is lenne...
Gordan a kedvencem!Szív-lélek játék.
Bobo hozta a szokásos jó iránytójátékát.
A szurkolás és a meccs utáni ünneplés hatalmas volt!A németek meccs után kb.10percig csak sasoltak,hogy mi van-mi van!1200ember felállva ünnepelt.Biztos lesz valami a tv-ben is belőle mert kint láttam az rtl klábbot és az emkettőt is.Ha valaki tudja,hogy mikor lesz valami összefoglaló az szóljon.
Pacsi |
|