interman Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7377
Akkor hadd fájdítsam a szived: én láttam játszani, sőt volt, hogy pár méterre voltam tőle, még 93-ban egy Bullets-Pistons meccsen. Nagy élmény volt!

Azzal tisztában vagyok, hogy nem túl jó a cseresorunk, a bajnoki cím ezért(is) necces. (Amúgy a túl széles kispad is lehet hátrány. Pl. Amikor a döntőben kikaptunk az Olajtól, tulajdonképpen 10 azonos képességű játékosunk volt. Talán a szolnokiak nem sértődnek meg, ha azt mondom, hogy akkor nekünk (papíron) erősebb csapatunk volt.) Szóval majd meglátjuk.

Hát igen Szolnokon nem az év meccsét játszottuk, de talán pont ezek az izzadós győzelmek billenthetik a mérleget az alapszakasz végén.

Attól azért nem féltem soha sem, hogy kiesik a ZTE, épp a hagyományok és az utánpótlás miatt. Az pedig természetes, hogy vannak hullámvölgyek elsősorban generáció- és (sajnos) szponzorváltás idején, csak a miénk kicsit kezdett hosszúra nyúlni. Emlékezzetek, amikor Körmenden bedobták a mélybe a Csicsáék korosztályát: volt egypár szar évük. Utána viszont annál jobbak lettek. Sajnáltam is kicsit, hogy a Zetében a Simon Balázs meg a Kámi nem játszhatott annyit, épp az erősebb keret miatt. Persze azért ők is elég jó játékosok lettek....))
Volt egy hasonló hullámvölgy Zegen is amikor a Farkas, Bodrogi, Földesi, korosztály el kezdett öregedni illetve Farek esetében meghülyülni.

Egyébként szerintem a Paks hamarosan összeszedi magát, szóval tényleg örülök, hogy túl vagyunk rajtuk.

Előzmény: Isiah Thomas (7370)