Avass Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7369
Hello Interman, üdv a kocsmában!
Örülök, hogy erősíted az (egyik) ősi rivális táborát, Adam-14 mellett (és még asszem van egy Zegi, bocsi nem ugrik be a név). Remélem nyáron Ti is össze tudtok már hozni egy csapatot a (remélem) elkövetkezendő topictornára.
"volt e már a ZTE az első négyben" He-he. Hát igen, az utóbbi néhány évben finoman szólva nem brillíroztatok, annál nagyobb öröm számomra, hogy a csapat nem követte - hogy más példát ne említsek - a Honvédot.
A csapatról írt értékelésseddel egyetértek, Nisavic-ot csak egyszer (ellenünk) láttam játszani és tetszett (mármint a játéka) csak azért nincs benne az álomcsapatomban (sokat agyaltam rajta) mert IBM-ben vannak eredményesebb védők, külön irányítóposzt pedig nincs (valszeg akkor Ő nyert volna nálam is).
A szezon előtti értékelésekben azért sokan megemlítették a ZTE-t, nekem a Debrő sokkalta nagyobb meglepi (mi pl. 3x elfenekeltük Őket a felkészülés alatt, jó 2x Leetlenek voltak). Most viszont szárnyalnak (nekik sem semmi ellenfeleik voltak!) éppen ezért lesz érdekes ez a forduló.
Egyelőre ennyi, remélem még sokszor olvashatunk Tőled ilyen "hosszúakat" (itt ennek úgyis hagyományai vannak :-)))

...addig is: Hajrá OLAJ!!

Előzmény: interman (7366)