Gonda Iren Creative Commons License 2002.10.30 0 0 3
A baratnomnel a festo "szakember" sirt, hogy +80kFt a koltsege (3szoba, ablakok, csovek). Mekkmester ugy festette az ablakokat, hogy az uvegre nem tett vedocsikot, a kilincseket -mivel nem vettuk le- lefestette. (Meg o volt felhaborodva). A futescsoveket ugy kente, hogy a komuvesek maltermaradekat ven kapart le. A rohadek egesz egyszeruen rafestett a malterra. (Talan mondanom sem kell, hogy az uj csapok osszefestese az teljesen termeszetes volt szamara)Termeszetesen mindezeket akkor vettuk eszre, amikor mar eltakarodott, mert a felfordulas alatt nem laktunk otthon. Mikor szovatettem neki, hatarozottan elzarkozott a javitas elol. Ha szeretnetek a nevet, es cimet elokeritem, nehogy mas is beleszaladjon ebbe az alagutba. :-(((((
Azert nem remenytrelen a helyzet! Van egy asztalos ismerosom, akinek a szar is arannya valik a kezeben. Az egesz lakast rabiztuk. Kb. 180m2. Megmondtuk, hogy mit szeretnenk es hogyan. Lassan szulte meg, de az pont olyan volt mint ahogy megalmodtuk. Raadaskeppen amit talalt apro hibakat, azt kijavitotta onalloan, tanacsot adott a tobbi mesternek. Mondanom sem kell, hogy a munkadija kevesebb volt mint a szarhazi festonek ugy, hogy az anyagbeszerzest is rabiztam. Az o nevere emlekszem. Takacs Ferencnek hivjak, es Hatvanban lakik a Karpat utcaban. (Ha mar ott volt, a kuplungtarcsamat is kicserelte az automban... ;-) )
Előzmény: kgy2316 (2)