Sziasztok!
SZIA BOGI...........de jo hogy te is itt vagy?nem tudok rolad semmit mostanaban...azt hittem az ottani tarsasag szolt neked a forumrol?de ugy latszik hogy nem!De az a lenyeg hogy most itt vagy!
Peter!Nem tudom hogy a levelembe gratulaltam-e de ha nem akkor most gratulalok!Egy kicsitt el voltam keseredve akkor de most mar minden rendben!
Az az igassag hogy nem igazan tudom kozetni a forum esemenyeit nagyon le vagyok maradva a temarol...ezertr is nem szolok hozza!
Azt viszont eszre vettem hogy Nandi is nadon el van tunve a lathatarrol!Mi van vele? tud valaki rola?Nem valaszol a levelekre sem amit kuldok!
De orommel latom hogy vannak uj tagok is a forumon!Csak eppen nem tudom ki akar lenni az Andras nevu illeto?!Nem-e LOvasi?:)))
Na es mi a helyzet a tabori listaval a cimekkel?
Amikor Pista bacsi nalunk volt nem is olyan reg kerdeztem es azt mondta hogy jonnek!..de meg hozzam nem erkezett..Ti megkaptatok?????????????
Itthon semmi erdekes nem tortenik zajlik a suli ahonnan eppen most hianyzom..a szemeszeten voltam mert a latasom az egyre gyengul es erossebb szemuveg kell............majd jovo nyaron olyan szemuvegem lesz mint egy borkan uvegnek az alja:))))))))
Emese :nemreg hallottam hogy itthon voltal!Sajnalom hogy nem talakoztunk..pedig jo is lett volna!Jartam be a mezeskalacsosba is de nem talaltalak!No de majd legkozelebb...A fizika az meneget na nem ugy mint eddig de valami tortenik mert kezdjuk erteni ezt a fenytan micsodat..na de azert nem lepodunk meg az elso 2-seken sem...O azt ugy szereti!:)))
De amugy jol megvagyunk Vele is..azt viszont meg nem mondtam hogy udvozol az egesz osztaly es nem birjuk mondogatni hogy HIANYZOL!
Es nem csak te ugy az egesz tabor...mikor jon el mar a nyar?
Na ennyi mara!Sziasztok!
Vica!