belfera
2002.10.28
|
|
0 0
7241
|
Ha már szóbakerült a bíráskodás, akkor nem lehet kihagyni a Hartyáni "nemzetközi bohóc" Zsolt - Bognár "2 méterről nem tudok megítélni egy esetet, 15-ről viszont igen" Tibor páros kecskeméti ténykedését, akikkel nagyon szívesen kielemezném a mérkőzésről készült tévéfelvételt. A - számunkra győztes (!!!) - meccs után oda is sétáltam a zsűriazstalhoz, és átnyújtottam a "szürkéknek" 2 db kétforintost, mondván ennyit ért a mai teljesítményük - illetve ennyit sem, de sajnos két egyforintos nem volt nálam. Mire Vipera felvetette, hogy tud visszaadni. :-)) (Legalább humorérzéke van, ha már kosármeccset vezetni nem tud.) Az eddigi 5 fordulóban egyedül a Bodnár-Benczúr kettős nyújtott elfogadható teljesítményt, a többi meccsünkön katasztrofális, oda-vissza hülyeségekkel tarkított fújkálás folyt - a soproni győzelmünkkor Földházival közösen bemutatott produkciója sem nyerte el a tetszésem, kedves Péter. :-) (Egyébként Bazsy VP-nek címzett sorain legalább annyira meglepődtem, mint amikor Feribá tavaly elküldte a picskuba Czigl-Airt)
Siess már a tanfolyam elvégzésével, saabee! :-)))) |
Előzmény: _Bazsy_ (7200)
|
|