némo Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7215

Sziasztok!

Nos akkor egy Körmend lelkületü hozzászólás!:-))

A szezon leggyengébb játékával sikerült nyerni Kecskeméten. Én a magam részéről kezdek megnyugodni, hiszen az eddigi 3 győzelmünk mind a várható idei riválisaink ellen volt (Dombóvár, Sopron, Kecsó), és ha bedaráljuk a hétvégén a Szegedet is, akkor elmondhatjuk, hogy (várhatóan) oda-vissza megverjük ezen csapatokat és akkor még a Falcoról nem is beszéltem!:-)) Így valszeg ott leszünk a 8-ban! Tudom furcsa, hogy az előző szezon ezüstérmese a 8-ba kerüléssel elégedett lesz, dehát az idei szezon másról szól! Legalábbis Körmenden!
Még 1 szösszenet a kocsmázóknak. Nem tudom, ki hogy van vele, de én valami olyasmit vélek felfedezni az un. kiscsapatoknál, hogy minden meccsükön a tudásbeli különbséget erővel (sőt durvasággal) próbálják ellensúlyozni. Szörnyű volt nézni, hogy mit megengednek maguknak egyes játékosok! A 7végén pl a kecskeméti csapatban Horváth Csabinak nem volt egy szabályos megmozdulása sem. Az persze már a bírók következetlensége, hogy nem egyformán ítélnek meg dolgokat és így valódi pankráció alakul ki minden ilyen meccs végén!
Persze az sem elhanyagolható, hogy ez esetenként valóban sikert eredményez éppen ezért nem csodálkozok pl. a Sopron teljesítményén, hiszen talán ők azok a kiscsapatok közül, akik ennek ellenére még megpróbálnak játszani. Az eredményt látjuk: 0 győzelem, 5 vereség! Érdekes lesz a 7végén a Sopron-Dombóvár derby is, hiszen egy még játszó eggyüttes csap össze egy nem kisaszzony (és akkor finoman fogalmaztam) stílust játszó csapattal. Kiváncsian várom a végeredményt!

Üdv.
Zotya

Ui.: Köszönjük annak a 4-5 szolnoki arcnak a bíztatást, akik Kecskemétre is lejöttek szurkolni a Körmendnek!

Előzmény: Törölt nick (7203)