Rigor
2002.10.27
|
|
0 0
73
|
Kattog? lefagy?. hmm megfelelő beállítás, és új patch szerintem megoldaná. A seq tényleg nem egyszerű, de mivel kívülről vezérelhető midi-vel.. - bár ez tényleg elég körülményes. Szerencse hogy én tracker alapokról indultam:), így nekem ez nem gond. Szóval eléggé macerás, + melós, én viszont a görgbéknél jobban szeretem a maximális precízitást. (az ideális persze az lenne ha ugye mind a kettő....). Tény hogy a reason sokkal kényelmesebb program, a buzzhoz kell egy fél év mire ugyanolyan kényelmessé válik. Habár ha már Reason, akkor ebben a kategóriában sokkal inkább az Orion platinum 3.0 ...(ebben már van kökemény mastering rész is, igaz a Buzzhos is jött ki egy jó kis Mastering plugin) Amikor megjelent a Reason 1. akkor még az Orion is hasonló szinten volt vele, persze presetek és hangminták nélkül, mára viszont....
Effekt kötögetés, építgetésben, elérhető hangminőségben pedig a reason, és az orion messze elbújnak a Buzz mögött. Sőt az új XS-1 Sampler buzzhoz (igaz ez sajna fizetős) minősége valami eszméletlen.
Én ezért inkább Buzz-Orion párti vagyok, és a Logic dalszerkesztőjét is szeretem (másra azt nem is nagyon használom, így elég a fun).
|
Előzmény: Li2ard (72)
|
|