hizuko
2002.10.27
|
|
0 0
7172
|
üdv mindenkinek!
Én végigolvastam szinte az összes hozzászólást csak hogy képbe legyek, de nem találtam sehol olyan kijelentést a szolnokiak részéről ahol azt állítanák, hogy "bűn" ha valaki "nem anyázással kezd, a csapata miatt megy el és kosárlabdát akar nézni". Ezt a szót, hogy "bűn" sehol nem találom...
"nem nagyon láttam sose fehérváritól olyan beírást ami gyalázó lett volna a városottokkal csapatotokkal szemben, viszont rendszeresek a szolnoki részről érkező szmájlikkal felszerelt gennyeskedések". Nos szerintem ha valami, akkor ez a kijelentés elfogultság! Ez az állítás nem igaz! Talán szolnoki részről valóban több a "gennyeskedés" de kb. annyival amennyivel többen vannak a fórumon. Ezt nem számoltam...
Egyébként sok kosárlabdával kapcsolatos fórumon jártam, de végignézve az egészet még mindig ez a legkultúráltabb és legszínvonalasabb, legalábbis olyan 5-6000 hozzászólás végigolvasása után.
Remélem a nevem van annyira "fantáziadús" mint másé, bár hozzá kell tennem, nagyon nehéz már olyan nevet találni amit még nem használ valaki.
Hajrá magyar kosárlabda, hajrá jó kosárlabda, legyen az bárhol az országban! Fehérváron, Szolnokon, Kecskeméten, bárhol... |
Előzmény: muybien (7164)
|
|