most volt időm végigolvasni a Sarkat kirekesztésére irányuló kedves irományitokat. Bár a meccsen kifejezetten kérte hogy hagyajm a pics@ba az egészet, nem bírom. Egyszerűen szánalmas amit csináltok, kedves szolnokiak. Ha egy külföldinek meg akarom majd tanítani a "másikban a szálkát, önmagában a gerendát sem" kifejezés lényegét, akkor elolvastatom velük az utóbbi pár oldalt... Nem tudom az miért fáj nektek, hogy valakinek van véleménye, és véletlenül más mint a tiétek. Soxor fikázzátok Fehérvárt, hogy nincsenek szurkolók, nos Sarkat az egyik olyan, aki mindenhová elmegy ezért a csapatért, igaz van egy nagy bűne, nem esik neki az ellenfél táborának, nem kezd anyázással, hanem a csapata miatt megy el, és kosárlabdát akar nézni. De ez a ti szemetekben már bűn. oopsz elnézést, most általánosítottam... minden szolnokira értettem pedig ez nem igaz, csak néhányan vagytok akik olyan sűrű ködben éltek hogy ami nem piros-fekete azt nem is veszitek észre. Csak azért nem tudok most nick-eket mondani, mert annyi időm nincsen, hogy jegyzeteket készítsek a hozzászólásokról, na meg finoman fogalmazva nem túl fantáziadús és nem túl egyedi neveket lehet itt néha találni... Fontos dolog, hogy ez a topic sokáig jól működött az eszmék, infók kicsereélésére, a viták lefolytatására, de újabban ez a régi varázs elveszett... Régen szívesen jártam ide új hírekért, de újabban ugyanaz a sárdobálás megy mint előtte. Olcsóbban megúszom ha telefonálok. Lehet véleményt alkotni, elfogultnak lenni, poénkodni, de van egy határ. Az elfogultság nálam azt jelenti, hogy a kétes szituációkat nagyobb eséllyel adom magunk javára mintsem az ellennek, de korántsem azt, hogy az egyértelmű dolgokba is belekössek... Attól hogy egy jópofának szánt beszólás mellé szmájlikat rakunk attól még az nem mentesít az alól hogy valakit megsérthetünk vele... nem nagyon láttam sose fehérváritól olyan beírást ami gyalázó lett volna a városottokkal csapatotokkal szemben, viszont rendszeresek a szolnoki részről érkező szmájlikkal felszerelt gennyeskedések. Ezen nem tudok nevetni. Persze előre látom mi lesz a kövi fordulóban. Ha pl kikap az Alba, akkor "hülyeparasztfehérváriak megmondtukhogybénákvagytok" de ha esetleg győzünk, akkor annak ellenére hogy nálunk hónapok óta megvan a csapat, egy elismerten jó állománnyal, botrányok nélkül, összeérve, szemben a tiétekkel ahol edzőválság, légiósválság és vereségek is voltak, na akkor persze "szövecccségcsapataáliáliáliálóelcsaltátokfasszopók"... a múlt szezonban volt egy jó állomány nálatok, nálunk meg egy kicsit bénán összeszedett és akkor jobbnak bizonyultatok, de ez nem jelenti azt hogy idén nem győzhetünk mi... kicsit gondoljatok bele...
uff