Én mindig is utáltam a Kassai mádöfákö sztrítet, mert mindig ott laktak a legbeképzeltebb arcok, Hajrá Olajjal meg Avassal az élen!! :) Most is csak azért járok arra, mert jól főznek !! :))))
Isiah, Te nem tudtad, hogy Bubics Titics öcsikéje?, Ejnye!!! :))) Kösz a mélt, megkaptam!
Én már 3 éves korom óta járok kosármeccsekre, az első szó amit megtanultam, az volt, hogy Fas****ó, a második meg az, hogy Albacomp (akkor még nem is létezett, de én már tudtam, jó mi?), aztán hatévesen négy kemény év után kiléptem az MKOSZ-ből. Tízévesen a Kőolaj Rt üdülőjében majdnem belefulladtam az Olajba (hajráolaj, segíjjé' má' há' itt fúlok' meg mingyá' a Balatonba mentőmellényestül !!:)))))), ami utána történt meg már ismeritek...
Kaposváron ha nyerünk minden fehérvárit meghívok november 2-én az olajbüfében egy paradicsomlére fekete szívószállal. :) Aztán ott legyetek! A könnyű felismerhetőség érdekében mindegyikőtöknek legyen a nyakában Alba sál, meg kiabálja hogy, Fas***** Szolnok, akkor egyből vágom a frankót. :)))
Sporti, Te ilyenkor a vendégszektorban szoktál szurkolni minden Albakosár után Olaj sálat köpködve, vagy a már szokások álca mögé rejtőzöl???:))))
Olaj az Isten
Picsku materi