sarkat5
2002.10.25
|
|
0 0
7092
|
OAZIS!
Lehet, hogy téged bántanak az "egymondatos odaszúrogatások", ezesetben bocs.
Megnyugtatásodra közölhetem, hogy Szolnok létezésével kapcsolatosan semmiféle kín
és gyűlölet nincsen bennem. (Őszintén szólva a három bajnoki cím időszakában ez leginkább rajtatok, szolnokiakon volt látható Fehérvárral kapcsolatban...)
Igaz, leírtam, hogy jobban várom azt a meccset, mint általában a többit, de ne akard bemesélni, hogy te nem pontosan ugyanígy érzel! Hetek óta csak azért van más témátok is, mint a november 2-i összecsapás, mert időközben edzőcsere történt nálatok.
Az ok, amiért pedig jobban várjuk a jövő szombati meccset, mint mondjuk a holnapi Falco ellenit, az egészen egyszerűen a szolnoki szurkolókra vezethető vissza. A Tiszaligetben mindig, minden előzmény nélkül megkapjuk, hogy kik is vagyunk, nálunk mindenki kisebbségi, a mi csapatunkban nincs egy olyan játékos sem, akit békén lehetne hagyni akár egyetlen percre is, stb., stb. A többi együttessel és szurkolókkal messze nem "foglalkoztok" ilyen alapossággal, hidd el, tudom, mert voltam többször nálatok számomra semleges meccseken is.
Na, ezek után miért meglepő, ha nekünk a legkellemesebb idegenbeli győzelem Szolnokon szerezhető meg? Nektek meg Fehérváron, nem igaz?
Az a baj, hogy őszintén leírtam? Ti éppen így éreztek, csak nem írjátok le, hogy "nagyon várom már azt a meccset", de azért minden írásotok erről szól. Tehettem volna mögé én is néhány smile-t...?
|
Előzmény: Olaj az Isten (7082)
|
|