Ne haragudj sporttárs, meg a többi fehérvári, és nem is akarok itt személyeskedni, csak végigolvasva sarkatnak a beírását valahogy mindig a hányinger jön rám. Úgy igazából. Az a valódi hányinger. Ne értsd félre, amit szeretnék az nem más, minthogy izgalmas, tiszta mérkőzésen győzzön a jobbik csapat, azaz szerinted az alba, szerintem meg mi. Ez teljesen rendben van. Tényleg nem vagyok itt a fórumon olyan régi motoros mint Te, vagy Rostás, de mikor idetaláltam az első hetem azzal ment el, hogy végigolvastam az összes k******* hozzászólást egészen az elejétől, onnan, hogy tempo007. És a 2002es magyar kupadöntő után írtak kivételével teljesen rendben találtam őket. Valóban, a nagy képet nézve Fehérvár és az Alba annyira nem szimpatikus nekem, de mégis, mindenféle Tőlem távol álló seggnyalás nélkül mondom, hogy a Te vagy a tesód (mint az Albáért szurkoló magánemberek) beírásait általában nagy odafigyeléssel és élvezettel olvasom,(és így van ez a többiekével is :Avass, Bazsy, stb…) de azt már nagyon nehezen tudom elviselni, mikor nyilvánvalóan a feszültségkeltés szándékával a már említett fehérvári hozzászóló egymondatos odaszúromatüskétaköcsögszolnokinak beírásokkal operál…nem, ezt nem :((((…Jó, lehet, hogy nem kellett volna bevágni azt a hozzászólást.
Valahogy az ő hozzászólásaiból számomra nem az jön le, mint a többi fehérváriéból, valahogy egyértelműen tettenérhető számomra a gyűlölet és kín, hogy Szolnok létezik. Avassnak, meg már másoknak is volt egy pár köre a sráccal, sőt még Te is szóltál neki finoman a múlt héten, de hát a falra hányt borsó tipikus alapesete…Azt már nem is mondom, hogy vitázni teljesen felesleges ilyen elemekkel, mert ő az, aki az álláspontjából juttányit sem enged, és ugye így az ügy eleve halálra van ítélve…Persze mi, szolnokiak is szóltunk Olajka91nek már ha olyan volt a helyzet a fórum szeplőtelenségét megőrizendő, de most egy kicsit tényleg elszakadt a cérna ezzel a buzi Szolnok, Szolnoki csűrhe, meg a szolnoki parasztok tehetnek mindenről és ők kezdenek mindent ideológia miatt…nem tudnánk ezt egy kicsit hanyagolni?? Kérem, nagyon kérem…
Na….
NA!!!!!!!!!!!:))))
Üdv. továbbra is
OAZIS