babydevil
2002.10.24
|
|
0 0
29
|
Sziasztok!
Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot.Én 5 éve vagyok érdi, jelenleg érd-felsö vasútállomási. De van egy telkünk parkvárosban,(Faragó utca) reszkessetek :-)), mert tavasszal elkezdünk ott épitkezni, és Érd legszebb faházát, és a világ legszebb kertjét szeretném kialakitani.Tényleg vannak mindenféle madarak? Tegnap voltunk kint a "fődünkön", kimérték-kikarózták a földmérök végre.Miközben méregettek valami műholdas rendszerrel én körbejártam a birtokok méterröl-méterre. Láttam vadászmadarat és szarkát (egyik kedvenc madaram) is. Remélem ha odaköltözünk tudok majd madarakat odacsalogatni a kertbe.Valahogy még süniket kéne majd rábeszélnem, hogy legyenek nálunk albérlök.Egyszerüen már most imádom a környéket, gyakorlatilag a 3,5 óra alatt 2 kocsi ment el elöttünk. Legalább nem fogom félteni a macskácskámat kiereszteni futkározni, jelentösen kisebb lesz az esélye, hogy valaki elüti. Kertészkedni mindenkinek szivesen segitek, bár nagy szakértö nem vagyok. Az idén vett növényeim jelenleg brutális méretü cserepekben figyelnek az elöszobában-pincében, várják hogy tavasszak kiültessem öket a telekre. Van egy pár orchideám, három most virágzik, a többi remélem nemsokára fog. És van rengeteg kaktuszom.Meg egy rakat "szobai zöldség" némelyiknek a nevét sem tudom, de imádom öket.Úgyhogy elég elvetemült állat-növény szeretö emberke vagyok.
üdv: babydevil |
Előzmény: cs_geza (20)
|
|