Logic_ Creative Commons License 2002.10.23 0 0 8
Sziasztok!

Szeretnek ide idezni egy email valtast ;}

Tisztelt Infotrade Kft!

Szeretném felhívni a figyelmüket arra hogy kiskunfélegyházi hálózatuk közel 1 hónapja internetezésre teljesen használhatatlan. A hálózaton általában 50-60%-os csomagveszteség van, ha épp nincs, akkor is 800-100 mseces pingek a megszokottak. Mindemelett a hálózat a nap felében áll, de ha megy, akkor is levelezni(!) sshzni icqzni esetleg ircelni teljesen lehetetlen rajta a 2-5 perces(!) késések miatt. Gyakorlatilag 1 hónapja a régi telefonos kapcsolatom használom internetezésre, mivel az Önök hálózatán képtelen vagyok bármit is véghezvinni. Mindezeket tetőzi az, hogy amikor éppen rendesen működne (24 óra alatt 1 órát, azt is szétszórva), akkor is korlátozott sebességet kapunk. Az lenne a kérdésem hogy mire fizessem a havi 10e Ftot? Arra kicsit drága hogy nézem a falon a dobozt, naponta 5x újraindítom, és pingelgetem az átjárót hogy esetleg éppen működik-e, mindezek mellet pedig a telefonszámlám nem csökken. Én munkára használom az internetet, nem tehetem meg hogy megvárom amikor éppen jó az infotrade hálózata.
Várom mielőbbi válaszukat

Tisztelettel:
xxx

A válasz:

--
Tisztelt xxx!

Sajnos a félegyházi hálózat az utóbbi időben műszaki problémák miatt
gyakorlatilag használhatatlan volt. A mai napon kollégáim javításokat
végesztek néhány eszközön, aminek eredményeként a szolgáltatás minősége
valamelyest javult. Az elkövetkező egy-másfél hétben további
minőségjavulás várható, addig is megértésüket és türelmüket kérjük!

Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Tisztelettel: xxx - InfoTrade Support

---
És valóban ma már tényleg egész elfogadható volt amikor épp nem voltak túl sokan a hálon, de akkor se volt használhatatlan :-) Hát.. reméljük a legjobbakat és tényleg javul tovább :)