Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 2721
Na szóval akkor tényleg senkinek sem ment tegnap...

Az alábbiakat tegnap este 10 körül próbáltam volna elküldeni ide Nektek:
Kedves DuDoR, kedves HelpDesk, kedves FTHBenő (bocs a röv.-ért!)!!!

Mi lesz itt, amikor valós inbundling meg outbundling és különbőző (a mainál is bonyolultabb) tarigatáblák lesznek!!! :-))))
Ezt még az OSS sem fogja elbírni....
----------
Viszont az eddigiekhez csak egy rövid technikai észrevétel: az ADSL valójában (nem a tényleges DSLAM-ADSL-PC kapcsolat szempontjából, hanem TCP/IP-TCP/IP végpontok közöttre értve) nem vonalkapcsolt hanem _csomagkapcsolt_, hiszen a DSLAM-ból már ATM-en megy az Matáv (vagy más szolg.) IP Centrumába illetve az ISP-be az adat (és/vagy jön onnét)...
-----------
Egyébként a "hatalmas óradíjat" a 40 óra felett a netes elérésre és nem a telefonos kapcsolat forgalmi díjára értettem, csak nem fogalmaztam egyértelműen:-( (illetve próbáltam, utalni a FreeStart-ra, de mindegy...)
-----------
Az IHD elérhetősége ezek szerint naponta változik, ui. mielőtt ideírtam, ki is próbáltam :-)))

-----------
Az RJ-s NT-kbe tessék sk. (vagy szakember segedelmével) beforrasztani a kábelt és a végére tenni az RJ dugót! Meggyőződésem, hogy senki sem fogja a MAtávnál hátrakötni a sarkát az előfizetőnek, annál is inkább, mert a leszerelt NT-k tudtommal mennek a kukába (!!!!)

------------

Lenne itten egy tiszteletteljes kérdésem minden szakemberhez vagy látohatóhoz: az Ascom Eurit30 (nekem speciel ez van, de minden tíyípushoz majdnem) léteznek S0 <-> RS232 illesztő dobozkák (ezzel és a megfelelő programmal lehet firmware-t frissíteni, telefonkönybvet kezelni stb...).
NOS: Van e valakinek egy ilyen kütyüről (S0 be RJ8/6 alj, S0 ki RJ8/6 alj és RS232 valszeg apa csati van rajta) valamilyen - akjár visszafejtett - elvi rajza és/vagy (valszeg van benne) uC forrása/bin-hex akármilyen file-ja/programozott uC?! Ti. szeretnék egy ilyen összehozni és sajnálnám ra a komoly EURO-kat vagy USD-ket! :-)))

Előre is köszönöm a segítséget!

Mindenkit üdvözöl:
Maus Róbert Péter
mikimaus

Előzmény: HelpDesk (2720)