martisz Creative Commons License 2002.10.21 0 0 698
1, ezt kihagyom, nem tudom TT-ben hogy műkszik a dolog, de szerintem, ha belefér a dekóder a modellbe, akkor működnie kell
2,Per pillanat 36400 Ft Loksound és 9000 Ft Roco 10745, alias ESU Lokpilot. Ahogy észreveszem 10-15000 ft-ot spórolsz, ha gyári loksound-od mozdonyt veszel, mintha megveszed a mozdonyt és külön a loksound dekódert, plusz dolgozhatsz a beszereléssel (amihez néha fűrész és kalapács kell...), majd a programozással. Nem beszélve arról, hogy eredeti hanggal töltik fel a dekódert, amit utólag (nem tudom miért) nem hajlandók rendelkezésre bocsátani... (ICE-TD hangra várok kb 2 hónapja, közben 1 hónapja árulják a Loksound-os változatot, de nem lehet kivarázsolni a hangot belőle...)
2b, Szerintem a 8 pólusú NEM-DCC csatlakozót jelenti. Megspórolsz forrasztást, kábelezést, agygutát...
3, A LENZ ebben mindíg jobb lesz, mint a Roco. Amire átadják a Roconak a cuccaikat, ők már egy generációval fejlettebbet árulnak. (OFF: Nem tudom emlékszel az OPEL KADETT B és a DAEWOO RACER esetére..) Ha van rá pénzed akkor mindenképp a 3-4* drágább LENZ-et válaszd, mert tudása is 3-4* nagyobb.
Előzmény: saetta26 (694)