Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6945
Na itte vagyok én-e! :-)))

Olaj a Isten, vagy mi a picsa!:-)
Szombaton gyövünk vissza ide a genya helyre, ahol Demszkííj 20. évét kezdi meg! Demszkíj te állat....:-) Annyit eszünk mint egy Vilcinskas, vagy hogy a viharba kell oleírni a nevét!

Szóal az Alexba kajáltunk+ittunk meccs után, mee elég jól keresünk:-)))))), aggyatokmáá egy 20-ast! :-)
A Paja beszélt az új edzővel, egyből mondta, hogy mik voltak azok a hibák amiért fejött a Szeged, minta a Tisza 5 egységnyire, a sztár csak helyeselt, tetszik neki a csapat, lát benne fantáziát, és mától igen keményen elkezdenek taktikát, figurár+ a védekezést tanulni, mert én szerintem is rá fér az imádott Olajkára!
A sztárunk mindenesetre nagyon örül a Zoránnak és mellette van, ami elég fontos!
Aki figyelte a meccset, ja megy ugye ott is volt, igaz Avass??:-) -családi okok mi- :-) , az láthatta, hogy a Paja és a Pók végig konzultáltak ami nagyon fontos volt és meg is értették egymást!
Egyik bekapott koss után a Pók mutatta a Skorpiónak, hogy mit kellett volna csinálnia, erre a nagy állat egy kicsit visszaszólt, na amit ezért kapott lebaszást a Pajától, húú az után csak futott mint a kisangyal...

Szóal ígérem jók leszünk, nagyon készülnek már a fehérvári meccsre, az idegenlégiósoknak is meg lett mondva /Paja/, hogy 3-szoros erővel és odafigyeléssel kell játszaniuk, mert ez egy kemény harc lesz!!!
Itt az új center gyerek is!

Hajrá Olaj!

Előzmény: Olaj az Isten (6944)