Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6933
Éreztem, hogy Mulics nem román, a francba, mindig azt szidom akinek a nevét sem tudom…:))) Bocs, bocs, bocs…És Molnár Andris tényleg nem tejfelszőke, hanem vérveres :))), de attól függetlenül nem értem, hogy miért mondod borost, hogy azt a lábazós faultot befújták. Ha ez tényleg így történt volna, akkor nem 17tel hanem 19cel nyerünk, mert azt a labdaszerzését zsákolással fejezte be, amelyet követően a 2 pont föl is került az eredményjelzőre. A bírókat nem hordtam le, ha jól emlékszem írtam, hogy nem múlott rajtuk semmi, a tévedéseiket meg Te is láthattad, ha kint voltál a meccsen, márpedig ott voltál…:))))

Most akkor mennyien voltunk? 80an vagy 200an? Kurvára nem mindegy…Én úgy láttam,hogy a kb. 10x15 soros szektort megtöltöttük, az már ugye eleve mennyi is? 150 :))), meg álltak hátul is, plussz bocaiék az ellen B-közepe mellett…

Onnan lehetett megismerni „engemetet”, hogy az első sorban mindig én akartam átesni a korláton…

Isiah, mi baLYod van neked a szurkolással? :) Na majd legközelebb beülsz hozzánk Hajrá Olajjal, oszt majd akkor rájössz hogyan lehet 40perc alatt 3 majdnemszívrohamod meg 47 orgazmusod…:) Persze szigorúan csak a meccsen látottaktól… :)))) (jelszó: 25)

Olaj az Isten

Avassal mi van?

Picsku materi