Laccy
2002.10.21
|
|
0 0
7
|
Szerintem mostmár nem lehet horgászni, mert egyik az hogy hideg van, a másik hogy a halaknak már nincs akkora kapókedve. Tiszai horgászok szerint ezek már elvermeltek, de sokan vitatják, hogy ez így van e. Mindenesetre a múltkori versenyen sem volt nagy dömping. És maga a ping sem volt valami alacsony. A halak és a matchbotom közötti kapcsolat néha elég sok időre megszakadt. Ilyenkor nem voltam képes kapcsolatba kerülni velük, nehogy egy nagy bevágással a szákba tereljem őket. Etetőanyag: szerintem a szemes a legjobb, mivel ez megfelelő angolmorzsa adagoplással annyira feldúsítható, hogy a halak és főleg a 10 kiló felettiek már akár 500km ről is odamennek. Ezzel csak az a probléma, hogy mire a halak a horgászhelyre érnek addigra a horgász már rég otthon van és már a harmadik menetet nyomja a kedvenc szomszénővekl (aki szép és szőke). Tehát öszzefoglalva az infotrade az egy nagy szar.. Mire a hal a szákba onnan a sütőbe kerül addigra bárki lazán netezhet, mert a halak soha nem is léteztek. A tavak és a folyókban az infotrade miatt van minden....... Jó horgászatot, utána meg otthon mehet a net :DD |
|