Törölt nick Creative Commons License 2002.10.20 0 0 69
En azzal kezdtem hogy nem ismerlek benneteket es el tudom kepzelni hogy vannak az enyemtol kulonbozo gyerekek megha anyukajuk ugyanolyan tokeletes is mint en vagyok. Egy 4 gyerekes baratnom mondta hogy a 3. gyerekenel is meg hulyenek nezte a siros gyerekek szuleit, mondvan neki 3 sosem sirt szinte. Aztan megjott a 4. es minden addig mukodo tapasztalata hiabavalo lett :)

Nem lehet konnyu egy "logikatlan" kisgyerekkel, de majd megno :)

A babakocsi nalunk is tulhaladott allapot volt de aztan egyszeruen meguntam a sajat veszekedesemet a kolokkel hiszen, neki a seta nem ugyanaz mint nekem, o nem setal a menes kedveert, es plane nem akar eljutni sehova. Neki a csatornafedlapok es a levelszekrenyek vizsgalata tokeletesen kielegito program lenne. Hat ekkor beruhaztam a legegyszerubb, legkonnyebb, legolcsobb babakocsiba es 3 es 3,5 eves kora kozott hasznaltuk. Ja es nalunk ott volt meg a "felvesz" (mashol hoppa stb) amit nem birtam derekkal. Mostanra edzodott meg a kolok is annyira hogy tenyleg bir menni hosszabban. Bar regebben sem volt gond 3 ora a jatszohazi orjongoben :)

Előzmény: genetta (67)