genetta Creative Commons License 2002.10.20 0 0 67
Szia Idike!

Hát tudod, ez sem szentírás, hogy "itthon mintagyerek", aznap délelőtt kicsit betegen valóban meglepően jól elvolt hiszti nélkül.
Persze, igazad van a magyarázással meg a választási lehetőségekkel, én is így csinálom, csak nem mindig működik. Nálunk a választás lehetőségének felkínálása után (mondjuk: pirosat vagy kéket kérsz?) a sztenderd válasz az, hogy "nem!!!". További nyugodt faggatózásra először kék, amikor a kéket megkapja, üvölt, hogy piros, és így tovább, amíg hagyom, ha pedig gyorsan lezárom, hogy akkor ezt kapod, kész, üvöltés...Szóval nem igazán tudja ő sem, hogy mit akar. A magyarázatot is van, amikor meghallgatja, közreműködik, de van, amikor nem hat rá semmi, mert nem az történik, amit ő szeretne. És hát ilyennek is lenni kell.
Én sem szoktam kirángatni figyelmeztetés nélkül a játék közepén, de ha nagyon maradna, nem sokat használ a fokozatos időjelzés. Egyébként minden eset más, van, hogy jön első szóra, van, hogy végül felmarkolom és viszem, mert máshogy nem megy. Nekünk babakocsink már nincs, de nem is hajlandó beleülni, inkább motorral jön, ha gyalog megyünk valahová (és azt könnyebb is hoznom, ha végül mégis inkább gyalogol:-)
Egyébként most betegecske, köhög, lázas, és pillanatnyilag épp édesen játszik itt mellettem (biztos nincs elég energiája a rosszalokdáshoz:-)))

Előzmény: Törölt nick (65)