nyugatinyúl Creative Commons License 2002.10.19 0 0 537
feco, bocs, barmit is kiteregettem volna, nem akartam, csak azt akartam kerdezni, hogy megkaptad-e a levelem, meg hogy irok mindjart ujat - aztan megse irtam, mert elment az ihlet, meg se idö, se energia, ket hete reggel kilenckor ki az agybol, hajnal fel kettökor be az agyba, közte szinhaz. Es ezt a par üzenetet is azert itt hagyom neked, mert tovabbra sem tudok neked emilezni, nem ertem miert, a gepem nem veszi be a cimed, ugyhogy ez az egyetlen hely a rövid kommunikaciora. A Kolibrit nagyon sajnalom, azert üsd a vasat, hatha. A lanyismerösödnek üzenem, igaza van, szarok a szövegeim, de meg mindig jobbak, mint a magyar zenei elet hallhato retegenek 95 %-a, azaz megse olyan rosszak. Egyebkent meg ismeretlenül cseszegesse a jo edes anyukajat, irjon jobbat, ha tud:))) Ez vicc volt, aminek persze a fele mindig igaz. Az en allaspontom: az en közepesen elviselhetö szövegeimet Feco elöadasmodja a nagyon jo kategoriaba emeli, ugyhogy ne aggodj, baratom. Egy hatarmezsgyen mozgok minden szövegemmel önironikus, vicces banalitas es közhelyes naivitas közt - akinek nincs füle az ilyen finom különbsegekre, nem muszaj hallgatnia a dalokat. Az mas kerdes, hogy neha tenyleg atesik valami a tulso oldalra, de azt hiszem, az ilyen gyenge szövegeket eddig mindig kirostaltuk. Szerintem ami eddig maradt a repertoarban, az meg is allja a helyet. Na, bocsanat, hogy kicsit hosszu lettem, es remelem, nem teregettem ki intim dolgokat, gondolvan, a dalaink sorsa masokat is erdekel ezen a Forumon. (Meg egy zarojeles megjegyzes: a kifakadasom ellenere Feco havercsaja ellen persze, hogy nekem is a fülembe ültette a bogarat, es el is fogok gondolkozni a kritikan, csak persze az ember elöször ösztönösen vedekezik es felfordulatbol visszaanyaz... Bocsanat, ismeretlenül is. Es azert hallottunk mar dicserö kritikakat is, olyan emberektöl is, akiknek nem teljesen idegen az irodalom.) Üdv mindenki masnak is!!! Péter