Megint beledumálok. Eszembe jutott az első videónk egy 2fejes samsung csoda amit még bécsből hozattunk egy ismerőssel. Hát azt a szart... Gyürte a szalagokat, csúnyán vett fel nehéz volt hangolni a
tunert. Alig tudtam megszabadulni töle. Aztán egy használt fisher 2fejes videó következett, ez szintén elég "pixelesen" játszott le, de jó mechanikája volt, csöndes volt és nem regellizte meg a kazettákat. 20 ezerért adtam el egy zugárus bizományiban anno 1994ben. Volt még nálam más fisher videó is,
szintén kétfejes, az is elég megbízható volt, sokszor másolgattam kölcsönzöi filmeket vele, persze akkor még nem raktak a kazikra másolásvédelmet Ha már a márkákról van szó: volt nálam egy ideig egy aiwa 2fejes videó is, ez olyan kis puritán készülék volt, elég homály képminőséggel játszott le.
A növéreméknek egy kétfejes akai cuccuk van, most ezt is elvittem a szervízbe mert ha berakták a
kazettát akkor 10ből egyszer indult el a film, egyébként megállt a kép és kikapcsolt a videjó. Ez a készülék is van már vagy 7-8 éves. lehet hogy már temetni kell?