Topic off
No, hát újra itt vagyok, egy vastagbőrű, pofátlan moderátor kitiltott egy időre(ez min öt éves Index/Internettós pályafutásom alatt még nem jött össze moderátornak, a jövőben valszeg sűrűbben fog sikerülni a gondolat rendőrség egyre jobban működik), azért, mert azt írtam immáron sokadszor, sokszázadmagammal, hogy "masz_p", MSZP helyett(valójában a beadni készült véleményem csípte a szemét).
Ez csak megerősíti bennem, a tényt, az, hogy a Wallis megvette az Indexet, nem tett jót neki.
Topic on
Az ellenzék erősít:
1. Orbán, helyesen, bekeményített(egyébként sorozatban nyeri média pereit), remélhetőleg itt csak akkor lesz alkotmánymódosítás, ha a magyar nemzeti érdekek határozottan érvényesülnek az EU csatlakozáskor
2. Érlelődik a hír TV(kicsit későn) és a népszavazás is egy más hangvételű csatorna iránt.
3. A kurátorok kiköpték a bohócot és a nála jóval kultúráltabb, de csak elkötelezett baloldali Balót is(más kérdés, hogy a helyzet Balóval tán most jobb lenne, mint ragaccsal - bár ha arra gondolok, Baló azt modta: Friderikusz ha én elnök leszek, azt csinál a TV-ben, amit akar - húha - ).
A kormány fokozatosan veti le báránybőrét:
1. A privatizációs mohóság, valahol alulról, a zsigerekből tör fel, mindent el akar adni az MSZMPDSZ rablóbanda, ami még eladható, nem baj ha áron alúl, de minél előbb. (Remélem, nem lesz rá idejük.)
2. Az MTV nézhetetlen, a primitív naptv, reggel, délután uralja a pályát, tősgyökeres komcsik és haverjaik viszik a prímet Aczél Acsádi komcsikém Endrétől, a az ápolatlan külsejű és szájú Verebesen át a bosszúért lihegő Szegvári Katalinig.
3. Nézhetetlen az RTL és TV(2) is realty shownak nevezett szemét hömpölyög belőlük szinkronban és mérgezi a tudatot(kicsikét, nagyokét egyaránt).
4. A kétgyerekes családanya (Millenáris) testüreg viszgálata, lámpáztatása a rendőrségen a régi jó AVH-t idézi.
5. A kis buta Lampert Móni is időutazás végzett a kékcédulás időkbe, midőn kinyomatta választási céduláit zsugorított Fidesz logójával. Ha ehhez még hozzá vesszük a LBíróság ítéletét, még jobban el vagyok szomorodva.
6. Mécs kritikán alúli bizottsági tevékenysége a koncepciós pereket, illetve az azokban dívó stílust idézi(erre majd még az erre szolgáló topicban részletesen kitérek).
6. Keller László(bajuszos ÁVH-s) ugyan öltönyben, de a bőrkabátos emberek stílusában kreálja a koncepciós perek tömkelegét(ugyan eredmény nélkül), de a régi jó a "cél szentesíti az eszközt"(cél: a választások).
7. Érdekesek a media csúszó-mászó figurái, pl. Betlen: A múltkor Kovács riportjában, Kovács bólogátó Jánossá változtatta Betlen Jánosból.
Tanulság, jobban kellene megnézni, kibe helyezi bizalmát legközelebb a polgári oldal.
8. Kovács, minden kisstílű rafináltsága mellett ismét megmutatta, pitiáner, átlátás nélküli politikus, mikor beböffentette, hát akkor csinálunk előre hozott választást. Érdekes, a polgári oldal nem rettent meg, annál inkább a szadi, amely nem bizos benne, hogy mégegyszer bekerülne ez esetben a parlamentbe. Valszeg elszámítototta megát kistehén futtatásával is, ha ismét a maoista III/III-as önkéntes nyer, nagyot fog színi.