pepy
2002.10.18
|
|
0 0
6862
|
THX Némó!
Elég sok érdekességet írtál le a szponzorálásotokkal kapcsolatban. Nálunk ez szinte eleve lehetetlen az erőmű miatt, hogy kisebb-nagyobb szponzorok helyet kapjanak a mezen. Tudtommal ez csak az Erőterv-nek sikerült, de nem is néztem, h idén is rajta van-e a játékosok hátán? Azt tom, hogy a nemzetközi meccsekre mindig le kellett takarni minden hirdetést, még a pályán lévőt is! Ez egyébként nemzetközi szabály.
Ami a saját csapatomat (most nem a kosárról van szó:) illeti: nekem kb. 250-300ezer Ft-ot kellene összeszednem, hogy az ifi- és felnőttcsapat rendesen tudjon működni. Ez az összeg egy évadra szól természetesen. Tulajdonképpen ebből álljuk a bírókat a hazai meccsen, illetve ebből tankolunk a kocsikba ha idegenbe utazunk. Persze az autóink rongálódását nem tudom figyelembe venni:)Szerencsére én a terembérlésre nem fizetek semmit, különben megszűnnénk egyből. De ezt a nem nagy összeget is elég nehéz előteremteni. Nem igazán foglalkoznak a vállalkozók, cégek velünk. Mindig a haveri körből kell kikuncsolnom a pénzt.
Remélem ezt olvassa vki, és egyből megjön a kedve a támogatásunkhoz:))) |
Előzmény: némo (6857)
|
|