pepy Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6849
Hi All!
Látom elég yool feldobta a kocsma hangulatát a válogatott mérkőzés! Remélem később is ilyen nagy érdeklődés lesz a nemzeti csapat iránt. Tudom ilyen időszakokban nagyon sok szövetségi kapitány születik:)

Saabee!
Miből gondolod h egy yool menő pizzéria tulajdonos nem tud 20 whiskey-colával kedveskedni jegyszerző cimborájának? Kicsit lebecsülsz már megen?:)
Egyébként meg szerintem Rád fér az a sok futás, legalább nem lesz erőd itt a kocsmában hüjeségeket irogatni:)

Fera!
Benne lennék a Dk szurkolói csoportban, de lehet nem kéne a saját csapatunk "éxerei"-ben +jelenni:) Javasolnám akkor inkább az új csoportosulásnak adjunk nevet, csináltassunk zászló, sálakat, transzparenseket, sőt írjunk saját dalokat, rigmusokat:))) Ha vki ezeket vállalja, akkor 1xűbb lenne szervezetten szurkolni.

Oilboys!
Nemtom milyen attrocitás ért annak idején, de biztos komoly, ha ennyire nem akarsz +jelenni. Pedig asszittem az olajfanok nem ijednek meg a saját árnyékuktól:) Azt meg h milyen autóval mék, még én sem tom, nemhogy azok akik be akarják dobálni az ablakokat. Egyébként érdekes módon nem jellemző h belém kötnek, pedig nem vagyok megnyerő kinézetű:)

Hajrá Olaj!
Nemtom honnan vannak infóid, én a paksi fizukkal tudom csak kiegészíteni mondandód: a Lacika télleg a legtöbbet kereste, de a Feribá nem tartozott a yool kereső légiósok közé.

Sarkat!
Lehet h a mi csapatunk a pénzes csapatok közé tartozik, de tudomásom szerint idén nem több pénzből gazdálkodnak, mint tavaly vagy tavalyelőtt! Pedig ha magamból indulok ki, én tutira reklamálok, ha idén nem kapok több fizut, mint eddig, hisz mégiscsak kevesebbet ér az a vacak pénz.

Némó!
Előre is köszi minden próbálkozást a jegyhez jutáshoz, télleg hálás lennék ha akadna amennyit kértem! Egyébként ha nem vagyok indiszkrét: milyen formában támogatod a csapatot? Pénze vagy valami más juttatás? Az összeg nem érdekel különösebben, de ha nem titok...:)))
Azért is kérdem, mert én csinálom (edzem-jáccom-menedzselem:) nálunk a kézicsapatot és érdekelne hogyan lehetne egy kis pénzhez jutni a helyi vállalkozóktól.

Bocsi mindenkinek a hosszú "be"szólásért, de így jár aki nem jut nethez élelőtt és közben meg a kocsma ennyire zsúfolt:)

Hajrá ATOM! Hajrá MAGYAROK!

Előzmény: saabee (6801)