Sziasztok!
Még1x a válogatott meccsről!
Így van Spori, ahogy írtad. A Szövetség és a játékosok közös akarata volt, hogy Szombathelyen legyen a meccs. A játékosok azzal érveltek, hogy itt nem érződik a klubhovatartozás és mindenki nyugodtan játszhat. A szövetség pedig pontosan a csarnok kis mérete miatt döntött ezen helyszín mellett. Volt korábban ugyanis egy válogatott találkozó, ahol a következő párbeszéd zajlott le a szervező Kft embere és a vendég válogatott csapatkapitánya között. Megpróbálom idézni!
-"Halló úram! Köszönjük az edzéslehetőséget, de ha nem gond akkor megnéznénk a csarnokot ahol holnap játszani fogunk az Önök válogatottjával. Elkisérnének bennünket oda, mert nem tudjuk merre kell menni!"- mondta a vendég csapat kapitánya.
-"Itt lesz a meccs uram!" mosolyodott el a rendező.
-"Itt?????? Ááááá! És melyik irányban lehet kitolni a csarnok falait?"
-Semerre! Ez a csarnok! Nem nagy, de nekünk csak ez van!!!
-Hát, hát, hát én ezt nem hiszem el! Ugye csak viccel?"
Hát nem viccelt és a "taktika" bejött mert a vendégek nem tudtak megbirkózni a terem méreteivel és kikaptak! Valami ilyesmire számítanak most is a Szövetség vezetői.
Pepy, Fera!
Megpróbálok jegyeket szerezni, de ezt legkorábban a jövő héten tudom megtenni, mert akkor jönnek "behajtani" rajtam az igért támogatási összeget. A meccs utáni mitinget támogatom, valamelyik helyi ivóba!
Boran!
Igen, viszem a képeket gratisba, aztán majd valahol, valamikor leiszom az árát!:-))
Csaby1!
Így van, már a válogatottat is kisajátítjuk, sőt jövőre az ott játszók közül kedvünkre válogathatunk a Körmend javára, természetesen ingyen! Ami már most biztos: A légiósokat visszaengedjük saját csapatukba, csarébe a jövedelmük 40%-át átutalják a körmendi klub számlájára amit utánna az addigi támogatók között fognak felosztani!:-)) Fodor Geri és Kámán Tomi jövőre már piros-feketében nyomja és Czigler valamint Sitku szerződése is biztos, bár őket valszeg kölcsönadjuk fiókcsapatunknak az NBI/B-s Sárvárnak!:-))
A 7végére mindenkinek yo szurkolást, győzzön a jobb, de legalább a Körmend!!!
Üdv.
Zotya