Szasz Sarkat5
Úgy látom, Te vagy nem akarod, vagy nem tudod megérteni, amit először OAzIs, majd én, majd megint OAzIs mond. Úgy érzem, elbeszélünk egymás mellett, pontosabban Te jössz mindig azzal a dumával, hogy szálljunk már le az Albacompról. Lehet, hogy ez nálad egy fóbia, de én egyáltalán nem érzem azt, hogy mi elmarasztalnánk a fehérvári vezetőket, csapatot, szponzort, akárkit, mert idén megint sikerült egy biztos anyagi hátteret teremteni az Albacompnak. Ez szerintem inkább dicséret a vezetők felé, hiszen pont ez a dolguk!
Egyébként, ha már ilyen szelektív szemmel "áldott meg" a sors, akkor felelevenítem, hogy honnan indultunk:
Sporttárs: "Sokba kerül az idény közbeni edző-, vagy játékoscsere." Ami nem szó szerinti idézet, de ez volt a mondnadójának a lényege, nem mellékesen teljesen egyetértek vele.
OAzIs: Valóban ki kell fizetni a szerződéssel rendelkező játékost, vagy edzőt, de egy Rasidot, vagy Vilcinkast sokkal pénztárcakímélőbb kirúgni, mint egy Farkas Sanyit, vagy Lapovot, hiszen idén mi ilyen fizetésű (és képességű) embereket nem tudunk megfizetni, mint az Alba.
...jó, valóban nem a legjobb példa, hiszen miért is kellene kirúgni ezeket az embereket, hiszen minőségi munkát végeznek?!
De kérdem én, hol bántott meg téged, vagy a kedvenc csapatodat ez a hozzászólás? Azt senki sem mondta, hogy tavaly nálunk nem volt lé, sőt éppen Sporttárs hívta fel a figyelmet arra, hogy Vuki és Lapov a tavalyi év legjobban fizetett légiósai voltak! A te értelmezésed szerint akkor ez legalább annyira az anyagiakon való lovagolás, mint OAzIs hozzászólása. Egyébként szerintem Spori is csak a TÉNYEKet írta le, mint most OlajAzIsten.
Ennél világosabban nem tudom megmagyarázni, ha ezt sem érted, akkor én is feladom veled kapcsolatban. Az eddigig tapasztalatok alapján hiába bár, de várom válaszod.
üdv: Avass