Sziasztok!
Mondana valaki egy-két remek Maiden-honlapot? Érdekelne az együttes története. Meg minden.
Én igazán friss, kvázi-Maiden rajongó vagyok. Hallottam a zenekarról, de csak felületesen, néhány über-fanatik osztálytárson keresztül. Gimiben inkább az Aerosmithet, Queent preferáltam. A Brave New World-öt ismertem csak, az nagyon tetszett.
Nemrég takarítottam a vinyót, és meglepetésszerűen felfedeztem 91 Iron Maiden mp3-at és 1 klipet Fear of the Dark címmel. Eléggé meglepődtem.
Eszembe jutott, hogy egy haverom pakolta rá, amikor még sok helyem volt és legyintettem, párszáz mega, hadd jöjjön.
Aztán fogtam magam, és egy playlistbe raktam őket mind, nem akartam válogatás nélkül lenyomni az összeset...
Gondoltam, a híresebbeket meghallgatom, aztán meglátjuk...
...
Persze happy end lett a dologból, egy számot sem törlök le. Eszméletlenül megtetszett a zene. Fura belegondolni, hogy 4 hosszú hónapon át szunnyadtak a d:\ gyökér legmélyén, érintetlenül, anélkül hogy tudtam volna róluk. Várva a Pillanatra! És egyszercsak valóban, bombaként robbantak mind...
Most bánom csak, hogy hiába hívtak a legutóbbi magyarországi koncertre. Csak lesz Legközelebb?!
Szóval mivel ilyen "alap nélküli" módon szerettem meg a Maident, ezeket be fogom pótolni, gyorstalpalva. Ehhez kéne valami írott anyag, és ebben biztos tudtok segíteni.
Előre is kösz!
Könyvet is ajánlhattok, ha van ilyen, és olvastátok és tetszett.
(Az ironmaiden.com-ra magamtól is elnavigáltam. Nem rossz, de TÖBB kéne!)