Avass Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6709
Hello Sporttárs
Meg kell mondjam, csalódtam Vígh sporiban, mert tavalyig én is jobb bírónak tartottam az átlagnál, ha visszalapozol, ezt a hozzászólásaim vissza is tükrözik. Valahol megértem persze az Ő ellenszenvét is, a tavalyi csapatunk - edzőstül - nem pályázhatott volna sikerrel az Elsőbálozó Keresztény Kislányok Fair Play díjára. Egy bírónak felül kell ezeken kerekednie (mármint a személyes érzelmeken) és a játékra koncentrálni. Én nem mondom, hogy könnyű, sőt el sem tudom képzelni, hogy meg lehet-e tenni, mindenesetre meg kell próbálni.
Az azonban szerintem megengedhetetlen, hogy megsértődök, nem vezetem le a meccset, csak zárt kapuk előtt, a terem kiürítését akarom elérni, büntetve azokat a fizető nézőket, akik nem tettek semmi rosszat, "csak" a meccsre vettek jegyet. Nem az egy spori feladata, hogy levezesse a mérkőzést, kivéve persze, ha ez lehetetlen. E helyett én úgy éreztem, hogy csak indokot keres arra, hogy balhét csináljon.
Úgy tudom, csak az ellenőr kérésére, vagy utasítására(?) folytatta a mérkőzés levezetését. Ez valamit jelez...

Az edzőkérdésről próbáltam én is poénkodni (amit egyébként sohasoha nem teszek többé az Albacomphoz bármilyen módon kötődő témában :-)).
Szóval a tényleg Ők - mármint a vezetők - választották Őt, de kérdem én ezek után: vajon mi alapján???? Kikezdték a szurkolók Rasidot, pedig nem Ő jelentkezett trénernek, valaki leszerződtette, annak az embernek is legalább akkora a felelőssége az ügyben.

Előzmény: Törölt nick (6705)