MFecó Creative Commons License 2002.10.15 0 0 529
Hát nem tudom, valahogy mindig ismétlődnek a benyomások. Tegnap egy olyan havercsajjal beszélgettem, aki néhányszor hallott csupán, engem se ismer régóta, így kívülállóként mondott véleményt a dalokról, különösebb pozitív-negatív elfogultság nélkül. Közhelyesnek találta a szövegeket, amelyek nyelvileg sem elég jók ahhoz, hogy oldják a hiányosságokat (egyszerű hasonlatok, metaforák, ezerszer elcsépelt képek...). MIt mondjak, nem esett jól. És bár természetesen nem értek vele egyet (különben nem játszanám a dalokat), de mégis elgondolkodtatott, hogy ezek a dalok mégiscsak a határon mozognak, és nagyon meg kell, el kell találni azt a réteget, akiknek bejön ez a sztorizós, néha kimondós, helyenként naiv, önironiával oldott banális stílus... Vagy kegyetlenül át kell menni szürreálisba, és ha nem érti meg senki, le se fikázhatja..:))
Egyelőre pihizem, ki kell éheztetni a közönséget megint...:)) A KOlibribe még visszanézek, mert ha csak pénzügyi problémák miatt nem játszhatom, akkor még van esély ott zenélni.
Mindenkinek szép napot!!!
Hééééééééééééééééééééé, vagyunk még itt egyáltalán???????????????????? :))
Előzmény: kicsirigó (528)